Ukrainian Business Award 2022 про нас

Ukrainian Business Award 2022 про нас

Компанія «РДО УКРАЇНА» – офіційний дилер сільськогосподарської техніки John Deere, Fast, Geringhoff, Hagie, Kramer, Mazzotti, Monosem, Sulky, Vaderstad, Lindsay у Вінницькій, Черкаській та Житомирській областях!

Підприємство було засноване у травні 2012 року і є продовженням в Україні всесвітньо відомої американської компанії RDO Equipment Co.

Компанія отримала найвищі бали від експертів UBA за результатами аналізу показників загального рівня розвитку та ефективності роботи.

“Це найкращий знак довіри та оцінка нашої роботи. Нагорода підтверджує правильність стратегії розвитку, яку ми обрали свого часу. Премія стане ще більшим стимулом для нашої команди надавати якісні послуги клієнтам та забезпечувати розвиток сільського господарства в Україні, щоб досягти нашої головної мети – збільшення ефективності аграрного виробництва, застосовуючи найкращі світові технології та ноу-хау”, — зазначає Директор ТОВ «РДО УКРАЇНА» Володимир Ковалінський.

На даний час компанія пропонує клієнтам українського ринку нову і б/у техніку, системи точного землеробства, оригінальні запасні частини, якісне і своєчасне гарантійне і післягарантійне сервісне обслуговування с/г техніки John Deere і гнучкі умови фінансування, щоб забезпечити розвиток аграрного сектору та конкурентоспроможність українських фермерів на міжнародних ринках.

Сервісна база “РДО УКРАЇНА”  з філіями в Черкасах, Вінниці, Житомирі та Умані надає своєчасну підтримку та обслуговування клієнтів.

Найбільшою цінністю компанії на сьогодні є її працівники. РДО УКРАЇНА зуміла зберегти і навіть дещо примножити робочі місця, підтримати гідний рівень заробітних плат та їх виплату, тим самим забезпечивши безперебійну роботу філій в непростому 2022 році.

Українська Бізнес Премія визначає переможців, застосовуючи незалежну методику дослідження, яка була розроблена фахівцями в сфері бізнесу та аналітики.

Процес аналізу складається з трьох етапів:

  • Вивчення інформації про компанію із відкритих джерел – держреєстрів, санкційних списків, медіа, тендерів тощо.
  • Дослідження позиціонування на ринку шляхом розрахунку індексу MarketScore, показник якого залежить від ринкової долі компанії.
  • Застосування унікальної математичної формули для визначення лідера в кожному сегменті та виді діяльності.

ТОВ «РДО УКРАЇНА» отримало 96,5 балів. Це найвищий показник з–поміж восьми компаній – конкурентів, що також брали участь в оцінюванні. Підприємство стало безумовним лідером галузі та отримало головну нагороду Ukrainian Business Award.

Брошура UBA Рейтинг

Prev image
Next image
11 липня 2022
Джерело: uba.top

Зворотний зв'язок

Ім'я
Телефон
E-mail
Сервісний центр
Оберіть сервісний центр
Ваш коментар
up